Munkahelyi Elsősegélynyújtó Képzés / ONLINE

ELŐZMÉNYEK:

Alkalmazkodva a járványhelyzethez és a online technikai lehetőségekhez, a törvényi előírásnak megfelelő viszonylag egyszerű, gyors és rendkívűl rugalmas módját ajánljuk a munkahelyi elsősegélynyújtó munkatársak kiképzésére!

Felnőttképzési törvény változás 2020.09.01.: A törvényben előírt adatszolgáltatás minden kompetenciafejlesztő képzésre vonatkozik. Ezért mind a helyszíni, mind az online képzésnél a résztvevők adatait a képzőnek rögzíteni kell, illetve ezeket 5 napon belül az adatszolgáltató weboldalra fel kell tölteni. A képzésről a résztvevő által megadott adatok alapján a rendszer tanúsítvány generál. Ezt a tanúsítványt töltheti le a képző, juttatja el a képzésben résztvevőnek, azok munkáltatójának. A képzést kérő munkahelynek szóló tanúsítványt saját hatáskörben a képző kiállíthatja. A résztvevő dolgozók részére a tananyag elsajátítására és a vizsgateszt kitöltésére konkrét időtartam kerüljön meghatározásra!

A jelen helyzetben is számos olyan munkahely van, ahol mindenképpen szükség lenne a törvényi előírásban meghatározott kijelölt és kiképzett munkahelyi elsősegélynyújtók vizsgájára, ismétlő vizsgáztatására. Az online lehetőség már adott, a képzés és a vizsga online felületen biztonságosan megtörténhet! A járványhelyzet miatt még az enyhítések időszakában is jelentős kockázatot hordoz egy munkahelyi elsősegély oktatás hagyományos megtartása. Egy adott időben, az általában zárt helyen, hosszabb időn keresztül zajló képzés jelentős vírusfertőzés kockázatát rejti magában. Az esetleges gócpontnak minősülő fertőzésforrás és terjesztés jogi felelősségét ne vállalja fel sem a munkahely, sem az oktatást végző vállalkozás! Munkatársai, azok családjának és környezetének egészségügyi védelmében az alábbi ajánlatunk lenne az Önök számára:

OKTATÁS ÉS VIZSGA:

Az AMBUMED.HU kijelenti, hogy az online oktatás tematikája a hagyományos oktatással azonosan megfelel a törvényi előírásokban foglaltaknak!

1. ÁRAJÁNLAT KÉRÉS: Az oktatást kérő munkahely tájékozódik a www.ambumed.hu weboldalon, telefonon és/vagy emailen árajánlatot kér/elfogad munkahelyi elsősegélynyújtó képzésre, melynek árajánlatát ezen leírás is tartalmazza.

2. AZ ÁRAJÁNLAT ELFOGADÁSA UTÁN: írásban, emailben megrendeli a képzést, kéri a jegyzet és vizsgateszt weboldalának elérhetőségét! A képző a weboldal megnyitásához szükséges jelszót a munkahely részére megküldi.

3. MEGRENDELÉSHEZ SZÜKSÉGES: Munkahely megnevezése, székhely/telephely címe, illetékes ügyintéző munkatárs neve és email címe, az elektronikus számlához szükséges céges adatok, az elektronikus számlát befogadó email cím. Szükséges a választott online csomag megnevezése (ONLINE-ALAP5/10/15). Egy cégtől egy email szükséges (minden vizsgázó ez alatt az email cím alatt vizsgázik majd), hogy az adott munkahely is követni tudja a tesztet kitöltő kollégákat!

4. VÁLASZLEVÉL: megerősítésre kerül a kérés bejegyzése. Az email tartalmazza azon weboldalunk elérhetőségét, ahol a részletek megtalálhatóak (jegyzet, youtube videók, adatszolgáltatási adatlap kitöltés, online teszt elérhetősége)!

5. VIZSGATESZT: A teszt kitöltésének menete több munkatárs esetén is rendkívűl egyszerűen működik! A vizsgateszt 40 kérdést tartalmaz, amely már valódi átfogó képet mutathat a megszerzett ismeretekről.

6. TANÚSÍTVÁNY: Online képzés esetén a munkahely határozzon meg egy konkrét időtartamot, mely alatt a résztvevő kollégák levizsgázhatnak. A résztvevő kollégák adatai feltöltésre kerülnek a far.nive.hu weboldalon, a rendszer ez alapján generál számukra tanúsítványt. Ezt a tanúsítványt juttatja el a képző a munkahely részére. A munkahely számára a képző állít ki tanúsítványt. Ezzel egy időben a kiállított elektronikus átutalásos számlaértesítőt a számlázóprogram küldi majd a megrendelő megadott email címére.

A számla végösszeg, áfamentes, egyéb adóvonzat nélküli, egyéb költséget nem tartalmaz!

Megéri? Gondolja végig!

Kollégái nem esnek ki a munkaidőből órákra, nem kell utazniuk, akár otthonról is elvégezhető a felkészülés és a vizsga.

A képzés és a vizsga átfutási ideje néhány napra lecsökken. Nincs fertőzésveszély, nincs kockázat!

Az adott munkahelyen rövid idő alatt több kolléga is kijelölt elsősegélynyújtó lehet.

Az ONLINE képzés változata az ország bármely pontjáról azonos feltételekkel vehető igénybe!

ONLINE CSOMAGOK – ÁRAJÁNLAT:

ONLINE-ALAP5: Egy cég, 5 fő vizsga: 75.000 Ft

ONLINE-ALAP10: Egy cég, 10 fő vizsga: 100.000 Ft

ONLINE-ALAP15: Egy cég, 15 fő vizsga: 150.000 Ft

FIGYELEM! A jelenlegi “ONLINE” csoportos képzési árajánlat (ALAP5/ALAP10/ALAP15) a gyakorlati lehetőség nélkül értendő, amit egyébként a törvényi előírás jelenleg nem is követel meg! Nagyobb létszám igénye esetén kérjen egyedi árajánlatot! Az oktatási és vizsga weboldalhoz tartozó jelszó csak abban az esetben lesz majd elérhető, ha elfogadja a weboldalon található ONLINE KÉPZÉSRE vonatkozó árajánlatot! Egyeztetésre kerül a kért ONLINE VIZSGA, a munkahely neve, a választott csomag (ONLINE ALAP5/ALAP10/ALAP15) alapján. Árajánlat érvényessége: 2021.01.01.-2021.09.01.

Mobil Facebook Instagram