Ismertető

ONLINE KÉPZÉS / HAGYOMÁNYOS KÉPZÉS: Munkatársai, azok családjának és környezetének egészségügyi védelmére jelenleg elsősorban az ONLINE KÉPZÉST ajánljuk! Járványügyi helyzetben is szükség van a törvényi előírásban meghatározott kijelölt és kiképzett munkahelyi elsősegélynyújtókra. A hagyományos lehetőség adott, de a képzés online felületen biztonságosan is megtörténhet! Egy adott időben, az általában zárt helyen, hosszabb időn keresztül zajló képzés jelentős vírusfertőzés kockázatát rejti magában. Az esetleges gócpontnak minősülő fertőzésforrás és terjesztés felelősségét ne vállalja fel a munkahely!

ONLINE ELSŐSEGÉLYNYÚJTÓ KÉPZÉS:

 • online képzés rövid átfutási idővel
 • az ország bármely részéról azonos feltételekkel
 • tananyag és vizsgateszt elérhetőséggel
 • törvényi előírásnak megfelelő tematika
 • a képzés rögzítésre kerül a far.nive.hu rendszerében
 • hivatalos tanúsítvány akár 2 napon belül, emailben
 • elektronikus számlaértesítő email, 30 napos átutalással
 • 30.000Ft/fő, vagy árajánlat szerinti csoportos ár

HAGYOMÁNYOS HELYSZÍNI KÉPZÉS:

 • előzetesen megbeszélt időpontban
 • az adott munkahely valamely telephelyén
 • nyomdai jegyzet és vizsgateszt elérhetőséggel
 • törvényi előírásnak megfelelő tematika
 • a képzés rögzítésre kerül a far.nive.hu rendszerében
 • hivatalos tanúsítvány akár aznap
 • elektronikus számlaértesítő email, 30 napos átutalással
 • 30.000Ft/fő, vagy árajánlat szerinti csoportos ár

A KÉPZÉSEK MENETE:

1. ÁRAJÁNLAT KÉRÉS: Az oktatást kérő munkahely tájékozódik a www.ambumed.hu weboldalon, telefonon és/vagy emailen árajánlatot kér/elfogad munkahelyi elsősegélynyújtó képzésre, melynek árajánlatát ezen leírás is tartalmazza.

2. AZ ÁRAJÁNLAT ELFOGADÁSA UTÁN: írásban, emailben megrendeli a képzést, kéri a jegyzet és vizsgateszt weboldalának elérhetőségét! A képző a weboldal megnyitásához szükséges jelszót a munkahely részére megküldi.

3. A KÉPZÉSHEZ SZÜKSÉGES: Munkahely megnevezése, székhely/telephely címe, illetékes ügyintéző munkatárs neve és email címe, az elektronikus számlához szükséges céges adatok, az elektronikus számlát befogadó email cím. Szükséges a választott online csomag megnevezése (ONLINE-ALAP5/10/15).

4. VÁLASZLEVÉL: megerősítésre kerül a kérés bejegyzése. Az email tartalmazza azon weboldalunk elérhetőségét, ahol a részletek megtalálhatóak (jegyzet, youtube videók, adatszolgáltatási adatlap kitöltés, online teszt elérhetősége).

5. VIZSGATESZT: A teszt kitöltésének menete több munkatárs esetén is rendkívül egyszerűen működik! A vizsgateszt 40 kérdést tartalmaz, amely már valódi átfogó képet mutathat a megszerzett ismeretekről, a kitöltő a megadott email címére értesítést kap az eredményről.

6. TANÚSÍTVÁNY: Online képzés esetén a munkahely által meghatározott időtartam alatt a résztvevő kollégák levizsgázhatnak. A résztvevő kollégák adatai feltöltésre kerülnek a far.nive.hu weboldalon, a rendszer ezek alapján generál tanúsítványt. Ezt a tanúsítványt juttatja el a képző a munkahely részére.

MEGÉRI? GONDOLJA VÉGIG

ONLINE KÉPZÉS esetén kollégái nem esnek ki órákra a munkaidőből, nem kell utazniuk, akár munkahelyről, akár otthonról is elvégezhető a felkészülés és a vizsga. Az ország különböző részein lévő telephelyeken egyéb költségek nélkül teljesíthető, a képzés és a vizsga átfutási ideje néhány napra lecsökken. Nincs fertőzésveszély, nincs kockázat! Az adott munkahelyen rövid idő alatt több kolléga is kijelölt elsősegélynyújtó lehet.

Felnőttképzési törvény változás 2020.09.01.: A törvényben előírt adatszolgáltatás minden kompetenciafejlesztő képzésre vonatkozik. Ezért mind a helyszíni, mind az online képzésnél a résztvevők adatait a képzőnek rögzíteni kell, illetve ezeket az adatszolgáltató weboldalra fel kell tölteni. A képzésről a résztvevő által megadott adatok alapján a rendszer tanúsítvány generál. Ezt a tanúsítványt töltheti le a képző, juttatja el a képzésben résztvevőnek, azok munkáltatójának. A képzést kérő munkahelynek szóló tanúsítványt saját hatáskörben a képző kiállíthatja.

FIGYELEM! A jelenlegi “ONLINE” csoportos képzési árajánlat (ALAP5/ALAP10/ALAP15) gyakorlati lehetőség nélkül értendő, ami egyébként a törvényi előírásban nem követelmény! Az oktatási és vizsga weboldalhoz tartozó jelszó az egyeztetés után emailben kerül elküldésre!